50 mensen uit Heerenveen gratis naar Wildlands

Stichting Houvast geeft gratis dagtocht aan laagste inkomens,

 

Minima die lange tijd zijn aanwezen op een laag inkomen of geen financiële middelen overhouden om een dagje weg te kunnen in de gemeente Heerenveen zijn de doelgroep.

Al jaren zorgt de Stichting met gerichte acties voor een verwen dagje. Deze keer gaat de bus naar Wildlands. Inclusief het lunchpakket kunnen 50 zitplaatsen gevuld worden voor deze dag. Dankzij financiële ondersteuning voor de toegangsprijs en de bus is dit project "Hart voor Minima" haalbaar. Vader(s) en/of moeder(s) met kind(eren) hebben voorrang. Alleenstaanden komen op de reservelijst. In totaal kunnen 50 mensen mee.

Armoede is een tekort aan de eerste levensbehoeften. Zelfs vakantiegeld kan opgaan aan duurzame artikelen die de geest hebben gegeven. Dit kan inhouden dat er geen reserves zijn of zelfs dat de gezondheid achteruit gaat.

Op 31 juli 2019 heeft de Stichting dus geen spreekuur op de Herenwal 2  en kunnen degenen die zich hebben ingeschreven een prachtige dag tegemoet zien.

Wie ook een steentje wil bijdragen aan een verwendag "Hart voor Minima" Dagtocht kan een bijdrage storten op Banknr: NL03RABO-0132-8845-69

 

Stichting Houvast

CJABosma (secr.)

van Dekemalaan 3

8442BA Heerenveen

Maak jouw eigen website met JouwWeb