sponsorNewVELogo_pantone485C.jpg                                                                                                                                                                                                                                        Kerstactie van Steunpunt Minima Stichting Houvast in Heerenveen: 

mede dankzij Vermilion Energy een groot succes!

 

 

In de donkere dagen van december brengt de Stichting verlichting voor mensen die van een minimaal budget rondkomen in Heerenveen.  Deze verlichting kwam in de vorm van rijk gevulde kerstpakketten. Door de donatie van Vermilion Energy werd het mogelijk om maar liefst 85 adressen te voorzien van een dergelijk pakket. Dankzij het ter gebruik stellen van verschillende auto’s van onze zeer gewaardeerde vrijwilligers zijn de pakketten allemaal goed aangekomen. In de Kerstpakketten zaten naast alle extraatjes om de Kerstdagen door te komen ook verschillende non-food producten, waaronder een kaart voor gratis zwemmen en een bioscoopbon voor de kinderen.  

 

Vermillion Energy maakte kennis met Stichting Houvast tijdens Hart van Heerenveen en nodigde de Stichting uit om een aanvraag te doen via hun omgevingsfonds. Dit fonds is een onderdeel van het internationale Ways of Caring programma van Vermilion. Het doel is om door middel van maatschappelijke schenkingen toegevoegde waarde te bieden aan de omgeving waarin de onderneming met projecten actief is. In Nederland is Vermilion sinds 2004 actief in de opsporing en winning van aardgas.

 

Het Steunpunt Minima Stichting Houvast staat bekend om haar tomeloze inzet voor diegenen met een minimaal inkomen Op gebied van voorlichting, gratis kleding - huishoudelijke artikelen een gratis dagtocht, kinderacties en een spreekuur is zij afhankelijk van sponsoren en giften.